10 maart Intervisiebijeenkomst Samen Beslissen in de praktijk

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Tijdens de online intervisiebijeenkomst ‘Samen Beslissen in de praktijk’ van 10 maart 2022 staat het praktijkvoorbeeld Samen Beslissen over de ontslagbestemming bij CVA centraal. Inger Deijle, projectleider vanuit OLVG voor het Santeon Experiment Uitkomstindicatoren, vertelt deze middag over de implementatie van de CVA keuzehulp. Ook deelt ze haar ervaringen. De CVA keuzehulp is binnen het Experiment Uitkomstindicatoren ontwikkeld en geïmplementeerd in de 7 Santeon ziekenhuizen.

Naast het plenaire deel gaan deelnemers in kleinere groepjes met elkaar dieper in op mogelijke belemmeringen en oplossingen.

Voor wie?

Deze digitale intervisie is interessant voor projectleiders of programmamanagers die bezig zijn met het implementeren van Samen Beslissen. Ook zorgprofessionals die aan de slag zijn of willen met Samen Beslissen in de praktijk, zijn van harte welkom. Aanmelden kan hier

Benieuwd naar de praktijkvoorbeelden over Samen Beslissen? Neem dan een kijkje op het Kennisplatform Uitkomstgerichte Zorg. Geen tijd om deze intervisiebijeenkomst bij te wonen? Op 7 april vindt de volgende plaats.