10 februari Intervisiebijeenkomst Samen Beslissen in de praktijk – Universitair Medisch Centrum Utrecht

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Op donderdag 10 februari van 15.30 uur tot 17.00 uur staat een digitale Intervisiebijeenkomst Samen Beslissen in de praktijk gepland. Tijdens deze online bijeenkomst staat het praktijkvoorbeeld van het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht) centraal met Bas de Vries (senior adviseur Kwaliteit van zorg en Patiëntveiligheid). Hoe pakken zij de implementatie van Samen Beslissen aan? Welke belemmerende en bevorderende factoren spelen een rol? Naast het plenaire deel gaan deelnemers tijdens deze intervisiebijeenkomst ook aan de slag met eigen vragen en ervaringen in breakout-rooms.

Deze digitale intervisiebijeenkomst is interessant voor projectleiders of programmamanagers die bezig zijn met het implementeren van Samen Beslissen en voor zorgprofessionals die aan de slag zijn, of willen, met Samen Beslissen in de praktijk. 

Meer weten over de bijeenkomst of direct aanmelden? Klik hier.

Benieuwd naar de praktijkvoorbeelden over Samen Beslissen? Neem dan een kijkje op het Kennisplatform Uitkomstgerichte Zorg. Op 10 maart en op 7 april vinden de volgende Intervisiebijeenkomsten plaats.