22 maart Online conferentie 'Samen beslissen met uitkomstinformatie: een koel hoofd en een warm hart'

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

In deze online conferentie 'Samen beslissen met uitkomstinformatie: een koel hoofd en een warm hart' ligt de focus op de resultaten vanuit het implementatieprogramma Beslist samen! en het Santeon Experiment Uitkomstindicatoren. Kortom, samen beslissen voor gevorderden. Met een inspiratiesessie en praktische workshops brengen we samen beslissen in deze conferentie naar the next level.

Bent u nieuwsgierig wat samen beslissen op basis van uitkomstinformatie inhoudt? Of bent u op zoek naar concrete ervaringen, lessons learned, instrumenten en contactpersonen om samen beslissen in de eigen praktijk naar een hoger niveau te brengen? Noteer dan maandag 22 maart 2021 van 16.30 - 19.30 uur in uw agenda en meldt u zich alvast aan via deze link. Deelname is gratis.  

De conferentie is interessant voor: zorgprofessionals, patiëntenorganisaties/-vertegenwoordigers en andere betrokkenen bij uitkomstgerichte zorg.