16 november Digitale intervisie Samen Beslissen – Zuyderland Medisch Centrum

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Op dinsdag 16 november 2021 van 15.30 tot 17.00 uur staat een digitale intervisie met betrekking tot Samen Beslissen gepland. Tijdens deze online bijeenkomst staat het praktijkvoorbeeld van het Zuyderland Medisch Centrum centraal. Deelnemers kunnen leren van het praktijkvoorbeeld en er is ruimte om te sparren met elkaar over Samen Beslissen. 

Deze digitale intervisie is interessant voor projectleiders of programmamanagers die bezig zijn met het implementeren van Samen Beslissen en voor zorgprofessionals die aan de slag zijn, of willen, met Samen Beslissen in de praktijk. 

Benieuwd naar de praktijkvoorbeelden over Samen Beslissen? Neem alvast een kijkje nemen in de  verzameling praktijkvoorbeelden op het Kennisplatform Uitkomstgerichte Zorg. 

Meer weten? Lees meer over de intervisiebijeenkomst op 16 november