Lancering Kennisplatform Uitkomstgerichte Zorg

Ons nieuwe Kennisplatform Uitkomstgerichte Zorg staat live! Op 8 juni, tijdens de landelijke online conferentie van het Programma Uitkomstgerichte Zorg, hebben we ons nieuwe platform gelanceerd. Heeft u al een kijkje genomen?

Het Kennisplatform is hét platform voor zorgprofessionals en andere professionals, werkzaam bij instellingen binnen de medisch-specialistische zorg of bij patiënten vertegenwoordigende organisaties. Op deze online leer- en samenwerkomgeving brengen we Uitkomstgerichte Zorg met elkaar in de praktijk!

Open kennisplatform

Ons platform is een open platform. Omdat we Uitkomstgerichte Zorg zo breed mogelijk willen uitrollen in de zorgbranche in Nederland, is bijna alle informatie openbaar te vinden en gebruiken op het Kennisplatform Uitkomstgerichte Zorg. We focussen ons op het delen van nieuws en praktijkvoorbeelden, maar geven ook concrete tools om zelf met Uitkomstgerichte Zorg aan de slag te gaan.

Word lid van de community

Daarnaast draait het natuurlijk ook om de community. Wanneer u lid wordt van de community brengt dat veel voordelen met zich mee. U kunt op een laagdrempelige manier contact leggen met andere zorgprofessionals. Breid uw netwerk uit, vind inspiratie in de praktijkvoorbeelden en discussieer mee. Daarnaast is het ook mogelijk om deel te nemen aan evenementen of activiteiten die alleen voor communityleden worden georganiseerd. Dus wilt u écht deelnemen aan de beweging? Word dan lid van de community!

Oproep ambassadeurs en coaches

Om de beweging verder te brengen hebben we ambassadeurs en coaches nodig. Mensen die enthousiast en inspirerend hun kennis en ervaring met uitkomstgerichte zorg willen inzetten om ziekenhuizen en klinieken verder te helpen. Wilt u hier aan bijdragen? Klik dan hier voor meer informatie.

Verbinding met andere partijen

We zijn natuurlijk niet het enige programma of initiatief dat werkt aan Uitkomstgerichte Zorg. Daarom zoeken we ook de verbinding met andere initiatieven, zodat we elkaar aanvullen en versterken. Het Kennisplatform komt voort uit het Programma Uitkomstgerichte Zorg wat loopt in de periode 2018 tot 2022. We hopen dat ook na deze periode het Kennisplatform zich zal uitbreiden en dé ontmoetingsplek wordt voor (zorg)professionals die verder willen met Uitkomstgerichte Zorg.