Inschrijvingen landelijke online conferentie geopend!

Vanaf vandaag kunt u zich inschrijven voor de landelijke online conferentie van het Programma Uitkomstgerichte Zorg op 8 en 10 juni! Via de conferentie willen we kennis delen, elkaar enthousiasmeren en verschillende voorbeelden, ideeën, instrumenten en contacten aanreiken om in de eigen praktijk met uitkomstgerichte zorg aan de slag te gaan. U kunt zelf kiezen welke delen van de conferentie u volgt en zo uw eigen programma samenstellen.

Landelijke conferentie

Als u wilt weten hoe uitkomstgerichte zorg in Nederland ervoor staat, dan mag u deze conferentie eigenlijk niet missen. We hebben een enorm scala aan gasten en organisaties bereid gevonden een bijdrage te leveren. Er zijn talkshows, deelsessies, werkbezoeken, podcasts en een webinar. In z’n totaliteit biedt de conferentie een prachtige blik op wat er in Nederland allemaal gebeurt. En heel bijzonder; we gaan ook even de grens over.
 
Het gezamenlijke proces dat patiënt en zorgverlener doorlopen, vormt de rode draad door het programma. We kijken daarnaast ook vanuit andere perspectieven, zoals die van de zorginstelling, zorgverzekeraar en overheid. En natuurlijk blikken we vooruit: hoe kunnen we de beweging nóg groter maken?
 
Het volledige programma vindt u hier.

Voor wie?

Iedereen die betrokken is bij en rondom de medisch specialistische zorg. Denk aan patiënten (vertegenwoordigers), verpleegkundigen, artsen, ICT-deskundigen, managers en zorgbestuurders, maar ook beroepsverenigingen, zorgverzekeraars en overheden. Deelname aan de conferentie is gratis.

Inschrijven?

U kunt zich vanaf nu hier inschrijven voor de conferentie.

Contact

Voor inhoudelijke vragen over de conferentie of het Programma Uitkomstgerichte Zorg kunt u mailen naar uitkomstgerichtezorg@minvws.nl. Heeft u vragen over de organisatie en of logistiek van de landelijke conferentie, mail dan naar evenementen@facetwo.nl.