Programma Uitkomstgerichte Zorg in een nieuw jasje

Vanaf vandaag heeft het Programma Uitkomstgerichte Zorg een huisstijl! Er is een frisse, maar ook stevige stijl ontwikkeld. Door de unieke positie van het Programma Uitkomstgerichte Zorg is er geen direct afzenderschap vanuit de overheid, maar heeft het Programma een eigen logo en een volledig eigen herkenbare stijl. Om burgers met een (visuele) beperking te kunnen bedienen, voldoet de PUZ huisstijl aan de digitale toegankelijkheidsnormen. We zijn ontzettend trots om deze nieuwe huisstijl in gebruik te nemen!

Logo programma Uitkomstgerichte Zorg

Van spreekwolk naar komma

Het logo voor het Programma Uitkomstgerichte Zorg is ontstaan uit het voormalige logo: twee elkaar overlappende spreekwolken. De spreekwolk is gestileerd naar een uitvergrote komma als conceptuele metafoor voor de noodzaak met elkaar in gesprek te blijven en open te staan voor dialoog.