Samen Beslissen: leren van praktijkvoorbeelden

Wie met samen beslissen aan de slag gaat, beseft al snel dat het niet een kwestie is van even doen. Instellingen en zorgverleners kunnen veel van elkaar leren. Praktijkvoorbeelden van samen beslissen geven inzicht in hoe andere ziekenhuizen en klinieken hier invulling aan geven: wat zijn de randvoorwaarden, wat werkt er goed en tegen welke obstakels lopen ze aan?

Praktijkvoorbeelden bij elkaar gebracht

Praktijkvoorbeelden over samen beslissen worden momenteel bij elkaar gebracht en verschijnen binnenkort op het te realiseren Platform Uitkomstgerichte Zorg. Tot die tijd kunt u op deze pagina de eerste praktijkvoorbeelden bekijken.

Wilt u zelf een interessant praktijkvoorbeeld delen? Neem dan contact op met Firiƫl Suijker, projectmedewerker Leren van elkaar: f.suijker@nvz-ziekenhuizen.nl