15 februari Landelijke conferentie over generieke PROMs

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online, mogelijk hybride

Op dinsdag 15 februari 2022 organiseert het Programma Uitkomstgerichte Zorg een landelijke conferentie over generieke PROMs. Tijdens deze online conferentie presenteren we het resultaat van de werkgroep Generieke PROMs. Het is een uitgelezen kans om vanuit de eerste hand meer te horen over het waarom, wat en hoe van generieke PROMs. Ook willen we u ideeën, ondersteuning en contacten bieden om in de eigen praktijk met generieke PROMs aan de slag te gaan.

Tijdens de conferentie zoomen we in op het waarom van het meten van uitkomsten. We presenteren de generieke PROs en PROMs en informeren over de meerwaarde die gebruik ervan binnen de zorg oplevert. Bovenal geven we aan hoe generieke PROs  en PROMs in de praktijk zijn toe te passen. Hiervoor komt een praktische handreiking beschikbaar.

Voor wie?

De conferentie richt zich op zorgprofessionals en andere professionals in de zorg, werkzaam bij instellingen binnen de medisch-specialistische zorg of bij patiëntvertegenwoordigende organisaties, die al werken met (aandoeningspecifieke) PROMs of die nog niet werken met patiëntgerapporteerde uitkomsten en geïnteresseerd zijn ermee aan de slag te gaan.

Programma en deelname

Vanwege de maatregelen rondom Covid-19 kiezen we voor een online conferentie. Mochten de dan geldende regels het toelaten, dan nodigen wij heel graag maximaal 100 gasten uit om naar de studio in Arnhem te komen. De conferentie vindt plaats op 15 februari 2022 van 16.00 - 19.00 uur. Een volledig programma met tijdsindeling volgt half januari. Houd hiervoor uw mail en de website in de gaten.

U kunt zich vanaf half januari inschrijven voor de conferentie via www.conferentie-uitkomstgerichtezorg.nl. Deelname is gratis.

Contact

Voor inhoudelijke vragen over de conferentie Generieke PROMs kunt u mailen naar Jan de Boer, Coördinator veranderaanpak: j.deboer@NVZ-ziekenhuizen.nl.
Heeft u vragen over de organisatie en of logistiek van deze conferentie, mail dan naar Janneke Mulder: evenementen@facetwo.nl.