14 oktober Digitale intervisie Samen Beslissen – UMCG

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Op donderdag 14 oktober 2021 van 15.30 tot 17.00 uur en staat een digitale intervisie met betrekking tot Samen Beslissen gepland. Tijdens deze online bijeenkomst staat het praktijkvoorbeeld van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) centraal. Deelnemers kunnen leren van het praktijkvoorbeeld en er is ruimte om te sparren met elkaar over Samen Beslissen. 

Deze digitale intervisie is interessant voor projectleiders of programmamanagers die bezig zijn met het implementeren van Samen Beslissen en voor zorgprofessionals die aan de slag zijn, of willen, met Samen Beslissen in de praktijk. 

Benieuwd naar de praktijkvoorbeelden over Samen Beslissen? Neem alvast een kijkje nemen in de verzameling praktijkvoorbeelden op het Kennisplatform Uitkomstgerichte Zorg. 

Meer weten? Lees meer over de intervisiebijeenkomst op 14 oktober